.

.

.

Workshop programma

.

.

.

.

.

Inspirerende kookworkshops waar je zo aan mee kan doen.


De meeste mensen benaderen mij per telefoon of via de mail voor een groepsworkshop die ik vervolgens in overleg met de klant samenstel. Heb je geen groep waarmee je wil komen koken, maar wil je wel gezellig deelnemen aan een kookworkshop. Sinds kort kun je je ook individueel opgeven voor een kookworkshop, zie hieronder de mogelijkheden. De workshop gaat door met minimale groepsgrootte van 10 personen, anders schuift je deelname door.

We starten met een kopje thee of koffie en korte kennismaking. De keuken is volledig uitgerust en schorten zijn aanwezig. We bereiden de gerechten van de recepten die ik heb gemaakt die je ontvangt per mail na de workshop. Met z'n allen gaan we gezellig aan tafel om van al onze kookkunsten en de gerechten te wij gemaakt hebben te genieten. De hele workshop duurt ongeveer van 15.00 uur tot 20.00 uur.


Thaise kook workshop

Boek gelijk je ticket voor 3 juli 2022

Houd jij ook zo van lekker eten, maar mis je wel eens inspiratie. Inspiratie kun je overal opdoen, bijvoorbeeld op vakantie. Maar dan heb je nog geen recepten. Tijdens de workshop spice up your life Thais, maak je kennis met de Thaise keuken, het gebruik van de kruiden en de werkwijze. Uiteraard kook je heerlijke Thaise gerechten die je daarna gezamenlijk nuttigt. De recepten ontvang je na de workshop per mail.

Leer lekker koken met lokale kruiden om een heerlijk Thais menu te maken. Wij gebruiken o.a. de volgende gerechten: Laab kai, Springrolls, Chilisaus, Tom ka ka, Panang curry met beef, Pad thai, Som Tam, Sereh mousse met mango.

euro 75 per les p.p. incl BTW, Drankjes op basis van naclaculatie

.

Ik meld mij aan
Image
Image

Indiaanse kook workshop

Boek gelijk je ticket voor 17 juli 2022

Houd jij ook zo van lekker eten, maar mis je wel eens inspiratie. Inspiratie kun je overal opdoen, bijvoorbeeld op vakantie. Maar dan heb je nog geen recepten. Tijdens de workshop spice up your life Indiaas, maak je kennis met de Indiase keuken, het gebruik van de kruiden en de werkwijze. Uiteraard kook je heerlijke Indiase gerechten die je daarna gezamenlijk nuttigt. De recepten ontvang je na de workshop per mail.

Leer lekker koken met lokale kruiden om een heerlijk Indiaans menu te maken. Wij gebruiken o.a.de volgende ingredienten: Khichdi, Mung beans Daal, aubergine met yoghurt, Bengali egg curry, Paneer in kokossaus, naam, Tandoori cauli fritters, Kardamom dessert.

euro 75 per les p.p. incl BTW, Drankjes op basis van naclaculatie

.

Ik meld mij aan

Marokkaanse kook workshop

Boek gelijk je ticket voor zondag 24 juli 2022

Houd jij ook zo van lekker eten, maar mis je wel eens inspiratie. Inspiratie kun je overal opdoen, bijvoorbeeld op vakantie. Maar dan heb je nog geen recepten. Tijdens de workshop spice up your life Marokkaans, maak je kennis met de Marokkaanse keuken, het gebruik van de kruiden en de werkwijze. Uiteraard kook je heerlijke Marokkaanse gerechten die je daarna gezamenlijk nuttigt.

Leer lekker koken met lokale kruiden om een heerlijk Marokkaans menu te maken. Wij gebruiken o.a. de volgende gerechten: Labnah met dukkah, Hummus, Platbrood, Zaalouk (Pittige aubergine tomatensalade), Bastilla (kippastei), Couscous met geroosterde groenten, Rozen saffraan creme.

euro 75 per les p.p. incl BTW, Drankjes op basis van naclaculatie

.

Ik meld mij aan
Marokkaanse kook workshop
Image

Vietnamese kook workshop

Boek gelijk je ticket voor 3 juli 2022

Houd jij ook zo van lekker eten, maar mis je wel eens inspiratie. Inspiratie kun je overal opdoen, bijvoorbeeld op vakantie. Maar dan heb je nog geen recepten. Tijdens de workshop spice up your life vietnamees, maak je kennis met de vietnamese keuken, het gebruik van de kruiden en de werkwijze. Uiteraard kook je heerlijke vietnamese gerechten die je daarna gezamenlijk nuttigt. De recepten ontvang je na de workshop per mail.

Leer lekker koken met lokale kruiden om een heerlijk Vietnamees menu te maken. Wij gebruiken o.a.de volgende ingredienten: viskoekjes, Goi cuon, pho met tai, Banh Mi, Banh, Xeo, che.

euro 75 per les p.p. incl BTW, Drankjes op basis van naclaculatie

.

Ik meld mij aan

Kook je fit met onze Vegetarische kook workshop

Boek gelijk je ticket voor zondag 18 september 2022

Kennismaking met hoe je een voedzame vegetarisch menu van vier gangen samenstelt en kookt. Je neemt je voor om minder vlees te eten, maar dat betekent niet dat je zonder vlees toch een voedzame maaltijd op tafel zet. Tijdens de workshop leer je hoe je een gezonde voedzame maaltijd samen te stellen en weet je na afloop waar je op moet letten, welke ingrediënten je kunt gebruiken in het najaar en kook je ter inspiratie heerlijke gerechten waar je thuis verder mee kunt experimenteren.

Wij gebruiken o.a.de volgende ingredienten: Seizoenssalade, Seizoenssoep, Groente hoofdgerecht, Dessert zonder toegevoegde suikers, etcs

euro 75 per les p.p. incl BTW, Drankjes op basis van naclaculatie

.

Ik meld mij aan
Image
Image

Vegetarische viergangen kookworkshop

Boek gelijk je ticket voor zondag 2 oktober 2022.

Kennismaking met hoe je een voedzame vegetarisch menu van vier gangen samenstelt en kookt. Je neemt je voor om minder vlees te eten, maar dat betekent niet dat je zonder vlees toch een voedzame maaltijd op tafel zet. Tijdens de workshop leer je hoe je een gezonde voedzame maaltijd samen te stellen en weet je na afloop waar je op moet letten, welke ingrediënten je kunt gebruiken in de herfst en kook je ter inspiratie heerlijke gerechten waar je thuis verder mee kunt experimenteren.

Leer lekker, gevarieerd en puur koken met groenten van het seizoen. Met welke ingrediënten kook je in de herfst? Geen pakjes en zakjes maar wij gebruiken o.a.de volgende ingredienten: Seizoenssalade, Seizoenssoep, Groente hoofdgerecht, Dessert zonder toegevoegde suikers

euro 75 per les p.p. incl BTW, Drankjes op basis van naclaculatie

.

Ik meld mij aan

Vegetarische kookworkshop

Boek gelijk je ticket voor zondag 23 oktober 2022

Kennismaking met hoe je een voedzame vegetarisch menu van vier gangen samenstelt en kookt. Je neemt je voor om minder vlees te eten, maar dat betekent niet dat je zonder vlees toch een voedzame maaltijd op tafel zet. Tijdens de workshop leer je hoe je een gezonde voedzame maaltijd samen te stellen en weet je na afloop waar je op moet letten, welke ingredienten je kunt gebruiken in de winter en kook je ter inspiratie heerlijke gerechten waar je thuis verder mee kunt experimenteren.

Leer lekker, gevarieerd en puur koken met groenten van het seizoen. Met welke ingrediënten kook je in de winter? Geen pakjes en zakjes maar wij gebruiken o.a.de volgende ingredienten: Seizoenssalade, Seizoenssoep, Groente hoofdgerecht, Dessert zonder toegevoegde suikers.

euro 75 per les p.p. incl BTW, Drankjes op basis van naclaculatie

.

Ik meld mij aan
Image
Image

Scandinavische brunch workshop

Boek gelijk je ticket voor zondag 25 september 2022.

Maak je eigen brunch samen met iemand waar je van houdt. Alle gerechten maak je per tweetal vers in mijn kookstudio en je krijgt een heerlijke glas bubbels, fris en een kop koffie zoals je deze nog hebt gehad. De Scandinavische brunch duurt van 11:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.

Je gaat allerlei lekkere gerechten maken zoals: Prei kruidensoepje, Fruittaartje, Sandwich avocado met Hollandse garnalen, Frisse salade met zuurdesembrood en zoute boter

120 euro (incl btw) voor deelname van 2 personen, extra drankjes op basis van naclaculatie.

.

Ik meld mij aan