Kook je fit recepten

Iedere week ontwikkeld Diana recepten voor de boxen van Willem en Drees. Willem en Drees staat voor duurzame producten van Hollandse bodem. De eenvoudige recepten helpen je om gevarieerd van het seizoen te eten. De indeling van de recepten zijn vegetarisch, koolhydraatbewust en gezicht voor het gezin. Probeer het nu zelf en voel je fit. Wil je de box zelf proberen, klik dan gelijk op de link en bestel de box nu.


Eten van een gezonde keten.

Als je in het winkelschap kijkt, lijkt er niets aan de hand. Stralende koeien, blije varkens en lachende boeren. De realiteit is helaas iets minder opbeurend. Boeren zetten alles op alles om het hoofd boven water te houden. Winst staat voorop bij het maken van keuzes, ten koste van mens, dier en milieu. De voedselketen is lang en rammelt aan alle kanten.

Willem & Drees is een cooperatie van boeren, burger en bedrijven die zien dat het anders moet én kan. We schudden elkaar de hand, luisteren naar elkaars ideeën en stimuleren elkaar. Op naar naar een gezonde voedselketen.

Dit is een gedachtegoed dat mij erg aanspreekt, ik ben er dan ook heel trots op dat ik vanaf begin 2017 alle recepten wekelijk voor de boxen schrijf en kook. Hoe leuk is het om ook mijn gasten kennis te laten maken met Willem&Drees. Je krijgt zelfs een eenmalige korting als je via mij de box besteld.

Ervaar het zelf

Wil jij graag eten van een gezonde voedselketen? Dat kan! Met de box van Willem & Drees ontvang je wekelijks jouw portie groenten en fruit, helemaal biologisch en ook nog eens rechtstreeks van Nederlandse boeren. Kun je wel wat kookinspiratie gebruiken? Dan ga je voor een maaltijdbox en ontvang je zowel de ingrediënten als recepten voor drie heerlijke maaltijden. Of ben jij een ware keukenprins en verwerk jij het lekkers uit de versbox in een eigen gerecht?
Of je nu vega of lowcarb eet, onderdeel van een gezin of single bent er is altijd een box die bij je past. Die box kun je bovendien naar hartelust aanvullen met biologisch lekkers als kaas, melk, eieren en brood rechtstreeks van de boer.
Al je vers in één klap in huis!

Klik op foto voor de website van Willem & Drees