Inspiratie aan de keukentafel

Graag stel ik me voor, mijn naam is Diana Roos. Ik woon met drie mannen, Maarten, Daan en Tim. Ik ben met mijn bedrijf Studio Roosmarijn gestart, omdat ik een droom heb dat iedereen gezond eet en leeft. met mijn lessen, voorlichting en workshop breng ik mijn passie voor gezonde, pure en vooral lekkere gerechten over op andere mensen.

Vrienden beschrijven me wel eens als een foodie pur sang. Het uitgebreid koken met echte ingredienten is me met de paplepel ingegoten. Mijn moeder leerde me op heel jonge leeftijd spelenderwijs alle fijne kneepjes uit de keuken terwijl ik zittend aan haar keukentafel mijn huiswerk maakte. Ik kook, zo lang ik me kan herinneren voor iedereen waanzinnig lekkere en vooral gezonde gerechten. Zodat het het lichaam voedt zonder dat je het gevoel hebt ongezonde en vetmakende producten binnen te krijgen. 

In mijn kookstudio breng ik mijn kennis over op alle groepen die aan mijn keukentafel aanschuiven. Kennis over ingredienten, pure producten, koken van het seizoen en hoe je op je smaak kunt vertrouwen, zodat je zelfstandig op ontdekingstocht naar je eigen smaak gaat. Met mijn jarenlange ervaring met koken in restaurants, achtergrondkennis die ik opdoe tijdens mijn opleiding als natuurvoedingdeskundige en door mijn bestuursfunctie bij Slowfood kan ik elke groep met raad en daad bij staan. Of je nu de basis wilt leren of op hoog culinair niveau wilt leren koken. Het gaat om de principes die je als uitgangspunt gebruikt om te koken. Mijn uitgangspunten om met mooie producten van het seizoen, fantastische gerechten te bereiden voor de kookles, diners en vergaderingen die ook nog oogstrelend zijn, is het een formule voor succes. Steeds vaker word ik door bedrijven gevraagd ze te adviseren over een gezonde menukeuze met minder suiker en minder geraffineerde koolhydraten op de kaart van restaurant, bedrijfskantine of voor een event. Met mijn gezellige ruimte in de Manege op het historische Ripperdaterrein in Haarlem kan ik een inspirerende plek bieden voor vergaderingen, kookworkshops, teambuilding. Begeleiding van een team-event of workshops op een beurs.

Daarnaast werk ik als foodstyliste en doe ik opdrachten voor redactionele- en commerciele opdrachtgevers. Soms puur voor de fotoproductie maar regelmatig ook om het projectmanagement van de hele productie in goede banen te leiden.

Wil je van gedachten wisselen over mogelijke samenwerking en/of adviestraject bel me op 06-20608449 en kom langs voor een kop koffie aan de keukentafel.

Studio Roosmarijn is Verhuisd
Dat vereist een nieuwe website
Daar wordt hard aan gewerkt
 
Wil je me bereiken bel even
06-20608449 of mail naar 
diana@studioroosmarijn.nl
 
Studio Roosmarijn
dr. Dirkbakkerlaan 6
2061 EW Bloemendaal
 
Naast vergaderen en kooklessen kun je op 3 november terecht voor een kennismaking met mijn studio
ik organiseer dan de buurttafel
Als je wilt komen, laat het me weten
 
 
 
 
 
 
 
Kookworkshop, Foodstyling, Vergaderlokatie, Eet en drinkproeverijen, Culinaire producties, Culinaire teambuilding events
Diana Roos 0620608449
info@studioroosmarijn.nl
Nieuwe Manegeplein 3
2023 GG Haarlem