het seizoen van...

De tijd vliegt voorbij. Studio Roosmarijn heeft al weer bijna zeven jaar haar deuren geopend. En de seizoenen volgen elkaar steeds opnieuw op. We hebben een fijne lente maar nauwelijks zomer gehad, wel een redelijke herfst en nu is het al weer winterskoud.

Maar dan heb ik het toch alleen maar over het weer. De heerlijke seizoensproducten waren er volop. En daar kon je bij Studio Roosmarijn volop mee kennismaken tijdens de culinaire workshops of bedrijfsevenementen. 

Op dit moment ligt mijn keuken vol met pompoen, kool, aardperen, pastinaak, peterseliewortel, alle soorten biet, oerwortel, appel, cranberries, citroenen en zo meer. En kook ik me ongans aan stoofpotten en sudderschotels. Om nog maar niet te spreken over de heerlijke bakgeuren die dagelijks in mijn keuken rondgaan. De opgedane kennis van de patisserie opleiding wordt continu in de praktijk gebracht om mijn gasten die komen dineren of vergaderen te verwennen met huisgemaakte lekkernijen. Nieuwe uitdaging in 2016 is om mijn opleiding natuurvoedingsadviseur in te bedden in mijn werk, dit wil ik gaan doen door bedrijven te helpen een gezonder aanbod in het bedrijfsrestaurant te bieden en daarnaast individuele personen te begeleiden met een gezond voedingspatroon. 

Voorlopig zitten we aan de winter vast en dan mag een wildmenu niet ontbreken. Het heeft zo'n specifieke smaak en laat zich zo goed combineren dat het past in elk feestelijk menu. Mijn kerstmenu in december staat er bol mee.  Ik gebruik wild ook graag in een het winter menu voor een private dinner. Heb je leuke initiatieven die je met mij wilt uitwerken of in praktijk wilt brengen, kom dan gezellig langs voor een lekker warm kopje thee of koffie. Ook kan ik nog wel wat naamsbekendheid gebruiken, dus zegt het voort. www.studioroosmarijn.nl. Ik wens iedereen veel schaatspret en goede gezellige diners met mooie seizoensproducten en fijne gesprekken. 

Met smaklijke groet, DIana

Kookworkshop, Foodstyling, Vergaderlokatie, Eet en drinkproeverijen, Culinaire producties, Culinaire teambuilding events
Diana Roos 0620608449
info@studioroosmarijn.nl
Nieuwe Manegeplein 3
2023 GG Haarlem