Vergaderlokatie

Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte waar je met klanten kunt brainstormen over een nieuw plan, een presentatie wilt geven voor een pitch, na wilt denken over een jaarplan, of een strategiedag wilt organiseren, kom dan naar Studio Roosmarijn.

Onder genot van (h)eerlijk eten en drinken kun je je relaties in een authentieke manege in een goede sfeer brengen om de juiste boodschap over te brengen. Onze keukentafel biedt plaats aan groepen van ongeveer 6 tot 20 personen. Studio Roosmarijn biedt maatwerk op een hoog kwalitatief niveau. Wil je gedurende de dag of juist aan het einde van de sessie een workshop volgen dan bieden wij enorm veel keuze. Denk bijvoorbeeld eens aan een kookworkshop. Koken met de producten van het seizoen, een wijnproeverij, of een Baristacursus. Elk ander initiatief is bespreekbaar, wij zoeken er altijd de juiste ervaren mensen er bij. 

Reacties van bedrijven die aan de keukentafel hebben gezeten:"Studio Roosmarijn was locatie voor strategiedag voor het team van de Wijnbeurs. Verzorging gedurende dag was culinair hoogstaand, warm, intiem en inspirerend. Een aanrader."
 

Kookworkshop, Foodstyling, Vergaderlokatie, Eet en drinkproeverijen, Culinaire producties, Culinaire teambuilding events
Diana Roos 0620608449
info@studioroosmarijn.nl
Nieuwe Manegeplein 3
2023 GG Haarlem