Relatie-event

Wil je eens wat anders dan golfen of karten met je klanten. Onder genot van (h)eerlijk eten en drinken kun je in een authentieke manege je relaties in een informele sfeer uitnodigen voor een fantastisch culinair event.

Onze keukentafel biedt plaats aan groepen van 6 tot 20 personen. Studio Roosmarijn biedt maatwerk, elke culinaire gedachte is bespreekbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan een kookwedstrijd, een improvisatiediner of een workshop kazen en port proeven, of volg bij ons een introductiecursus Barista. Ook is het mogelijk een chocoladeworkshop of high tea in het programma te integreren. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden voor kookworkshops. 

Reacties van bedrijven die aan de keukentafel hebben gezeten:
"Wij hebben ons jaarlijkse kerstdiner met de teamleden en hun partners van R5-projects, bij Diana gehouden. Heerlijk genoten van de ontspannen en ongedwongen huiselijke sfeer en blij verrast over onze eigen kookresultaten onder de bevlogen leiding van Diana. Super hoe je open staat en inspeelt op de behoefte van je klant, de flair waarmee je gerechten uitzoekt en laat bereiden. Was een top avond. "

Hans Mannaert R5 projects 

Kookworkshop, Foodstyling, Vergaderlokatie, Eet en drinkproeverijen, Culinaire producties, Culinaire teambuilding events
Diana Roos 0620608449
info@studioroosmarijn.nl
Nieuwe Manegeplein 3
2023 GG Haarlem