Private dinner

Natuurlijk kun je met zakenrelaties naar een restaurant, maar wat is er leuker dan gasten in een informele omgeving uit te nodigen, maar wel met een heerlijk vers zelfgemaakt diner. En je hoeft er zelf niets voor te doen. Geen voorbereiding, alles staat klaar als je met je gasten arriveert en het fijnste is aan het einde van de avond laat je de troep de troep en je trekt zo de deur achter je dicht.

Studio Roosmarijn biedt bedrijven de gelegenheid om aan de keukentafel te dineren. Alles wordt in overleg en op maat met de gastheer of gastvrouw samengesteld. Ook een diner op lokatie is bespreekbaar.

Reacties van bedrijven die aan de keukentafel hebben gezeten:
''Diana kookte onlangs voor mij en mijn strategische team op een avond die in het teken stond van 'teambuilding'. Met een team dat bestaat uit zeer verschillende persoonlijkheden was het op sommige momenten best spannend. De ambiance die Diana creëerde en het heerlijke eten dat was afgestemd op onze vrouwelijke smaak en 'appetite', maakte dat het een zeer inspirerende avond werd. Alle zorgen werden mij als gastvrouw uit handen genomen waardoor ik zelf ook echt kon deelnemen en genieten. Ik kan eten bij Diana echt van harte aanbevelen''.

Saskia Somberg
Directeur Communicatie
Ymere

Kookworkshop, Foodstyling, Vergaderlokatie, Eet en drinkproeverijen, Culinaire producties, Culinaire teambuilding events
Diana Roos 0620608449
info@studioroosmarijn.nl
Nieuwe Manegeplein 3
2023 GG Haarlem