Kookworkshops

Bijna iedereen houdt van lekker eten. Wat is er dan leuker om met collega's, relaties of vrienden samen lekker te koken en/of te proeven in een informele sfeer. Studio Roosmarijn biedt de gelegenheid aan groepen van 6 tot 20 personen een proeverij of kookworkshop te volgen.

De invulling wordt altijd in overleg bepaald en er wordt altijd rekening gehouden met ieders kookwensen. Proeverijen waar je aan kunt denken zijn: chocolade, wijn, kaas en port, olijfolie en thee. Kookworkshops waar je aan kunt denken zijn: italiaans, tapas, thais, van het seizoen en koken voor grote groepen. Ook kun je voorafgaand aan de proeverij of kookworkshop aan onze keukentafel je vergadering, teamdag of brainstorm organiseren. Sinds kort heb ik ook workshops waarvoor je je individueel kunt inschrijven 'meer weten over eten'. Als je het aanbod en de dat wilt ontvangen, stuur ik het je graag toe.

Reacties van bedrijven die aan de keukentafel hebben gezeten:
Onlangs op een vrijdagavond met een groepje vrienden een kookworkshop gedaan bij Studio Roosmarijn. We voelden ons meteen thuis in de keuken door de warme ontvangst met een lekker hapje en drankje. Menu doorgenomen, teampjes gemaakt en aan de slag en uiteindelijk..... aan tafel! Beregezellig en veel ideeen en inspiratie opgedaan. Binnenkort komen we weer voor een vervolg!

Bianca van Ark

Kookworkshop, Foodstyling, Vergaderlokatie, Eet en drinkproeverijen, Culinaire producties, Culinaire teambuilding events
Diana Roos 0620608449
info@studioroosmarijn.nl
Nieuwe Manegeplein 3
2023 GG Haarlem